Nyhet

SKMG – webinarie den 5 mars om fallet SEB

2024-02-16

Tisdagen den 5 mars 2024, klockan 09:00 arrangerar SKMG ett webinar för kunder och partners. På webinariet går vi igenom Nasdaq Stockholms disciplinnämndsärende gällande Annika Falkengrens avgång som VD för SEB.

Temat för webinariet är avgången av SEB:s mångåriga vd Annika Falkengren. Händelseförloppet blev föremål för utredning av Nasdaq och deras disciplinnämnd gällande om hur SEB hanterade informationen till marknaden. Detta ärende har sedan dess blivit ett av de främsta vägledande fallen om hur MAR-reglerna tolkas, och inte minst hur insiderinformation fastställs och hanteras i processer med så kallade mellanliggande steg.

Den som vill läsa igenom ärendet före webinariet hittar beslutet från Nasdaqs disciplinnämnds i vårt länkbibliotek.

Webinariet börjar klockan 09:00 och kommer att pågå i cirka 1 timme, inklusive en frågestund i slutet. Observera att webbinariet kommer att hållas på svenska. Detta är det första webinariet vi anordnar, men avsikten är att vi ska anordna liknande webinarier med viss regelbundenhet framöver.

Inbjudan till webinariet med länk till eventet har skickats per e-post till SKMGs kunder och samarbetspartners. Ingen föranmälan krävs.

Var du inte med på vår sändlista men vill delta ändå? Kontakta då oss på ca@skmg.se eller via formuläret här nedan.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig och ditt bolag? Hör av dig så tar vi ett samtal!

Ronny Farnebäck
Ulf Rogius Svensson