Vårt erbjudande

Vår specialitet

Certified Adviser

Alla bolag som är noterade på Nasdaq First North måste enligt Nasdaq ha avtal med en Certified Adviser. Kravet gäller från dess att bolaget ansöker om notering på First North. En Certified Adviser handleder bolagen genom Nasdaqs noteringsprocess och när bolaget väl är noterat vägleder Certified Advisern bolaget löpande om noteringsreglerna. En Certified Adviser måste också övervaka att bolaget följer Nasdaqs noteringskrav.

För dig som

SKMG är en de ledande Certified Adviser-firmorna på Nasdaq First North Growth. Vi erbjuder vår CA-tjänst till dig som planerar en notering och till dig som redan är noterad. Bolag kan noteras på Nasdaq First North Growth Market på olika sätt – det kan ske genom IPO, direktnotering, avknoppning eller omvänt förvärv. SKMG kan bistå bolag vid alla dessa former av noteringar. Vi har stor erfarenhet av noteringsprocesser och vi ser noteringen som starten på ett lång spännande börsresa.

SKMG är en av de större oberoende Certified Adviser-firmorna

Med oberoende menar vi att vi inte erbjuder Corporate Finance-tjänster eller liknande. Det gör att vi inte har just några interna intressekonflikter att ta hänsyn till. Vi kan därmed säga och uttrycka oss friare. Vi arbetar nära våra kunder med personlig service och hög tillgänglighet. Löpande under året påminner vi våra kunder om vad de måste göra för att uppfylla Nasdaqs regelverk och vi informerar kunderna när kraven ändras. Det finns ofta lärdomar att dra från händelser på aktiemarknaden och vi delar med oss av sådana lärdomar till våra kunder genom våra kundbrev.

Vanliga frågor och svar

På vår FAQ-sida hittar du frågor och svar om Nasdaq First North Growth Market samt tips på frågor du kan ställa om du ska anlita en Certified Adviser.

Vägledning

Under rubriken Vägledning hittar du vårt gedigna länkbibliotek. Där har vi samlat länkar till det mesta (och lite till) ett First North-bolag kan behöva gällande regulatoriska frågor.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig och ditt bolag? Hör av dig så tar vi ett samtal!

Ronny Farnebäck
Ulf Rogius Svensson